Duurzame vaten

Bij Janus Vaten staat duurzaamheid altijd centraal. Zo streven wij altijd naar duurzame processen, duurzame relaties en uiteraard duurzame vaten.  Ook proberen we al onze processen uit te voeren met zo laag mogelijk energieverbruik. We vertellen je graag alles over de manier waarop wij duurzame vaten creëren.

Totaalconcept

Met ons unieke totaalconcept proberen we de gehele levensduur van de duurzame vaten te verlengen. Het totaalconcept bestaat uit 3 stappen: productie, reconditionering en recycling. We leggen je graag uit hoe we deze stappen inzetten om steeds verder te verduurzamen.

Productie

De vaten worden uiteraard gecreëerd in de productiefase. Het team van Janus Vaten is betrokken bij het ontwerpen, testen, optimaliseren en het produceren van de industriële verpakkingen. Zo kunnen we de juiste duurzame vaten leveren die aansluiten op de klant specifieke wensen.

Reconditionering

Reconditionering is een belangrijk onderdeel van het verduurzamen van onze vaten. Om het gebruik van grondstoffen te minimaliseren hergebruiken we onze vaten. Binnen Janus Vaten beschikken we over bewezen technieken en speciale machines waarmee we gereconditioneerde vaten van hoge kwaliteit opleveren.

Recycling

Zijn de vaten aan het einde van de lyfecycle? Dan komen de vaten in de laatste fase terecht: recycling. Naast stalen vaten, recyclen wij ook kunststof vaten. Dit is een mooie ontwikkeling die bijdraagt aan het terugbrengen van C02-emissie.

Aanvragen

Duurzame vaten van Janus Vaten

Al meer dan 150 jaren is Janus Vaten gespecialiseerd in industriële verpakkingen en het verduurzamen van vaten. Binnen Janus Vaten hebben we een breed assortiment aan stalen en kunststof vaten. Deze variëren van 5 tot en met 360 liter. Weet je nog niet welke verpakkingen het beste bij jouw organisatie passen? Geen probleem. Onze experts geven al jarenlang verpakkingsadvies aan ondernemers. Daarnaast beschikken we over een eigen opslag van 10.000m2 waardoor wij zeer flexibel zijn en snel kunnen leveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze duurzame vaten of onze dienstverlening? Stuur ons gerust een berichtje per mail via info@janusvaten.nl, bel ons direct op +31 162-450915. Wij helpen u graag verder.