Industriële verpakkingen

Janus Vaten is de specialist op het gebied van industriële verpakkingen. Al meer dan 150 jaar adviseren en leveren wij industriële verpakkingen aan gedreven ondernemers. Met een breed assortiment van stalen en kunststof vaten bieden wij voor elke onderneming een oplossing op maat. Ontdek hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen.

Specialist in industriële verpakkingen

Bij Janus Vaten streven we naar de hoogste kwaliteit van industriële verpakkingen. We zijn betrokken bij het ontwerpen, testen, optimaliseren en het produceren van onze verpakkingen. Naast het produceren zorgen wij ook voor de reconditionering en recycling van de verpakkingen.

Ons assortiment bestaat uit vaten die variëren van 5L t/m 360L. Deze verpakkingen kunnen eventueel uitgevoerd worden met een UN- keurmerk. Zo mogen de vaten gebruikt worden voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Benieuwd wat voor vaten wij allemaal aanbieden? Ontdek onze verschillende industriële verpakkingen.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in onze processen, producten en in onze klantrelaties. Het recyclen en hergebruiken van verpakkingen vinden wij zeer belangrijk. Daarnaast proberen we al onze processen uit te voeren met zo min mogelijk energieverbruik, restafval en lucht- en wateremissies. Bekijk wat we nog meer doen aan duurzaamheid. Samen werken we aan duurzame oplossingen voor het milieu.

Over Janus Vaten

Janus Vaten is een familiebedrijf die inmiddels al vijf generaties oud is. Het begon bij het repareren van houten vaten in Amsterdam. Inmiddels is het Janus Vaten uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere locaties dat actief is in meer dan 20 landen. We houden ons bezig met de gehele lifecycle van industriële verpakkingen. We ontwerpen onze vaten zo dat ze hergebruikt kunnen worden en uiteindelijk gerecycled kunnen worden. Lees meer over het ontstaan van Janus Vaten.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze industriële verpakkingen? Onze experts staan voor je klaar. We denken graag mee over passende oplossingen voor jouw organisatie. Je kunt ons bereiken via info@janusvaten.nl of telefonisch via +31 (0) 162-450915.