Familiebedrijf

Janus Vaten is al vijf generaties lang een succesvol familiebedrijf. Het begon allemaal in Amsterdam met de reparatie van houten vaten. Inmiddels is het een bedrijf met meerdere locaties dat actief is in meer dan 20 landen. De klanten bevinden zich o.a. in de petrochemische en voedingsmiddelenindustrie. Het totaalconcept van Janus Vaten omvat de volledige lifecycle van industriële verpakkingen. De verpakkingen zijn dusdanig ontworpen dat deze op kwalitatief hoogwaardig niveau opnieuw gebruikt en uiteindelijk duurzaam gerecycled kunnen worden. Samen met haar partners optimaliseert Janus Vaten dit proces continu: Let’s go green!

Historie

Organisatie

Met een team van gemotiveerde mensen streven we ernaar de beste te zijn in kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid om op deze manier onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

De bedrijfscultuur van Janus Vaten wordt gekenmerkt door een goed arbeidsklimaat en saamhorigheid. Gemotiveerd personeel werkt samen als een team in een veilige omgeving, die verantwoordelijkheid, communicatie, erkenning en proceseigenaarschap ondersteunt.

CorporateSocialresponsibility

Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken. Dat doen we al 150 jaar vol passie en betrokkenheid. Samen met onze medewerkers, partners en leveranciers streven we er naar om iedere dag opnieuw met plezier aan het werk te gaan voor onze opdrachtgevers. We leren dagelijks van en met elkaar, of het nu gaat over het verbeteren van productieprocessen of klantspecifieke wensen vertalen in nieuwe producten. Alles met een glimlach, want we voelen ons optimaal betrokken bij ons werk.

corporate-social-responsibility
Sustainability

Focus on acommitment tosustainability

Janus Vaten streeft naar duurzaamheid van haar processen, producten én van haar relaties. Eén van de uitdagingen is alle processen uit te voeren met een zo laag mogelijk energieverbruik, een minimale hoeveelheid restafval, en zo min mogelijk lucht- en wateremissies. Om de carbon footprint nog verder te reduceren voorzien we onze productieprocessen van groene stroom door middel van zonnepanelen.

CustomisedActivities

Logistieke oplossingen op maat

Omdat Janus Vaten zowel het transport als de productie en opslag in eigen hand heeft, is het in staat flexibel, creatief en snel te opereren en sluitend maatwerk te leveren.

Neem contact op
  • Snel en efficient
  • Flexibel
  • Eigen logistiek centrum

Verpakkingsadvies

Met ruim 150 jaar ervaring is Janus Vaten in staat om een goed verpakkingsadvies te geven voor zowel nieuwe als gereconditioneerde verpakkingen.

Warehousing

Janus Vaten beschikt over een eigen opslag van 10.000m2 waardoor wij zeer flexibel en snel uw verpakking(en) kunnen leveren.

Mauser (NCG Benelux & NCG France)

Mauser Packaging Solutions is a global leader in solutions and services across the packaging lifecycle, providing large and small metal, plastic, fiber and hybrid packaging worldwide to companies in industries from food, beverage, personal care and pharmaceuticals to chemicals, petrochemicals, agrochemicals and paints. Formed in 2018 by BWAY, MAUSER Group, NCG and ICS, the company brings its customers true sustainability at scale.

Visit mauserpackaging.com to see how packaging from virgin or recycled content can be used, reconditioned, reused and recycled to help business and the environment