Kunststof vaten

Janus Vaten levert kwalitatief hoogwaardige kunststof of plastic vaten. Deze vaten worden sinds jaar en dag veel gebruikt als betrouwbare industriële verpakkingen. De toepassing van de verschillende kunststof vaten komen voornamelijk terug in de chemische industrie, voedingsindustrie en de farmaceutische industrie. Bij Janus vaten zijn er diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Wilt u meer informatie ontvangen over de kunststof vaten? Geen probleem, onze specialisten informeren u graag meer. Neem contact met ons op en wij helpen u direct verder.

Verschillende kunststof vaten kopen

In het assortiment van Janus Vaten vindt u verschillende soorten plastic vaten die wij in meerdere uitvoeringen kunnen leveren.  U heeft de keuze uit kunststof vloeistofvaten, kunststof dekselvaten, IBC’s of bergingsvaten. Twijfelt u welke vaten het meest geschikt zijn voor uw situatie? Geen probleem, onze vriendelijke medewerkers geven graag verpakkingsadvies. Wij vertellen u graag meer over de verschillen tussen de kunststof vaten en welke afmetingen u het beste kunt afnemen.

Weet u al wel zeker welke plastic vaten u wilt gebruiken. Vraag deze dan direct aan. Wij doen de rest! Simpel toch?

Aanvragen

Totaalconcept van Janus Vaten

Janus Vaten is niet alleen producent van metalen of kunststof vaten, maar het team is juist betrokken bij de volledige lifecycle van de vaten. Wij vinden hergebruik van de verpakkingen belangrijk. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor het ophalen van verpakkingen. Daarnaast beschikken wij over een aparte afdeling voor het reconditioneren van plastic vaten. Aan het eind van de lifecycle zorgen wij ook voor de recycling van verpakkingen, zodat nieuwe plastic vloeistofvaten ontwikkeld worden. Omdat wij transport en productie in eigen beheer hebben, zijn wij in staat flexibel, creatief én snel maatwerk te leveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze kunststof vaten of onze dienstverlening? Stuur ons gerust een berichtje per mail via info@janusvaten.nl, bel ons direct op +31 162-450915. Wij helpen u graag verder.